Pàgines

dimecres, 30 de novembre del 2011

EL PLE INFANTIL

Avui hem anat al Ple Infantil que s'ha fet a l'Ajuntament de Vila.

Estem contents per que hem pogut anar  6 persones més de les que estaven previstes.

Us penjo les fotografies que hem fet.





Per què no feu un comentari de la vostra experiència a la assistència al Ple Infantil?

Com us heu sentit els que heu parlat, les idees que s'han plantejat, la participació dels boixos, si us ha agradat o no, si us agradaria que en fessin més, etc. Qualsevol d'aquestes coses i les que se us ocorreixi.

13 comentaris:

Marta manuel minguez ha dit...

Hola classe,jo quan vaig anar al PLE estava molt nerviosa perquè mai havia anat a cap PLE però quan varem estar tots allí ja asseguts ja vaig estar més tranquila i m'ho vaig passar molt bè.

Esther ha dit...

=) Hola soc na Esther,aunque no hi he pogut anar diuen que va estar molt be,bueno a jo m'ha ves agradat anar-hi perque és molt interesant tot això de la mobilitat =)

María Elisa ha dit...

Hola soc na maria elisa es tic mal per que no vaig anar al ple.Pero no pasa res per que tambe varem fe ordinador i el varem pasa mos be a classe.
:)

Anònim ha dit...

Hola soc na Ranya !!!

yo encara estic triste per no anar al ple. quan tu Janet hem vas dri: ``si los determinantes los tengo acabado´´, men vaig quedar molt feliç ,pero,ya saps que a pasat

Eva Torres Riera ha dit...

Hola,soc na Eva.
A mi personalment el Ple infantil hem va pareixer molt divertit i una forma extraodinaria de que inclús els nens poguesin prendre decicions tant importants com el tema de la mobilitat.
Vaig estar molt nerviosa durant tot el Ple i quan per fí vaig decidir parlar em vaig
sentir molt bé per haver pogut dar la meva opinió i també em vaig sentir amb molta vergonya perque com que estava tan nerviosa em vaig equivocar.
Em va pareixer que tots els nens proposaven les mateixes idees,a mi mavera agradat escoltar idees noves per millorar la mobilitat a la ciutat d'Eivissa.

Anònim ha dit...

Hola soc na Laura Mei, i m'ha gradaria dir que quasi totes les idees que varen dir en el PLE INFANTIL estic d'acord, per que Eivissa es una ciutat petita i hi ha massa transport públic.
:)

Anònim ha dit...

Hola soc Nayara y estic un poquet triste perqué jo volia anar pero va ser que no perque alguns teniem que acabar una cosa,peró no pasa res ja ni haura mes.

Laura Olariaga ha dit...

Hola, jo estic molt contenta de haver pogut anar al PLE, va estar molt bé.
Estava molt nerviosa a l'hora de parlar i hem va fer sentir un poc important el fet de que fos la primera en tot el PLE que parles en eivissenc, també hem va fer sentir molta vergonya, pero va estar molt bé.Estic segura de que si nosaltres, els de Sa Bodega, si no haguesim començat a parlar en eivissenc el PLE hauría set totalment en castella.

Anònim ha dit...

Hola soc Mateo.Crec que el plé ha sigut molt interessant i divertit , i que hem aprés un poc de política.M'agradat i crec que tots hem dit el mateix (menys el primer porta-véu, que era un poc
"vago").Esperc que l'alcaldesa faci tot el que hem dit al péu de la lletra (o almenys els carrils bici, cosa que serà difícil).
Jo no he parlat :
1-perque estava un poc nerviós
2-perque per dir el mateix que els altres , millor no parlar.
Bueno, pues ja he acabat el meu comentari.
ADEU!!!!

Anònim ha dit...

Hola classe,jo vaig anar al plé...a mi em va pareixer molt divert.En principi a mi em tocava ser portaveu si ens deixaven ser 4 portaveus... però ¡vaig poder pujar!.Quan vaig pujar etava supermegasupernerviosa(en uns minuts es va passar).

En realitat quan varem arrivar (i varem vore a tots els nens i nenes)vaig pensar que ells pensaven que jo era massa petita per estar a aquell plé.

A mi el que mès em va agradar va ser poder parlar personalment amb l'alcaldessa.=)

Adeu.

Inés Riera ha dit...

Hola, soc na Inés.
Quan van dir que aniria al ple en vaig ficar molt contenta,al anar baix vam fer votacions a vorer qui era el portaveu (em va tocar a mi i na Laura)al tocar-me tot el temps estava pensant i que diré i que diré, peróquan em va tocar parlar tenia com nervis (tots em miraven amb cara rara de a vorer que dirà aquesta).
Quan ja va passar el perill de equivocar-me em vaig posar tranquil.la i amb aquells bocatas que ens van donar ja era massa.

M'ho vaig passar molt bé, lo que tenia un inconvenient que la pujadeta...
No em ves agradat quedar-me a classe però els que no van poder anar-hi menus mal que hi haurà dos PLENS més.

ADEU, EM VAIG DIVERTIR MOLT!!!

Anna pawelko ferrer :) ha dit...

Jo em sento triste per no averi anat pero hi ha moments que son bons i uns altres que no, pero quan na janet a dit que el trimestre següent podriem anar més me he posat molt contenta.
Els que han anat tenen sort pero a nosaltres també ens tocara.

Anna :)

Anònim ha dit...

hola soc adrian jo vaig anar al ple infantil jo vaig parlar pero quan em vaig aixecar em pareixia que no m'enrrecordava de res pero vaig parlar